Projectbegeleiding & Consultancy

Any-iT kan naast de technische ondersteuning en producten op ICT gebied ook het volledige voortraject, de begeleiding en de bijbehorende evaluatie verzorgen. Onze projectmanager kan enerzijds op procesmatig gebied, maar anderzijds ook op producttechnisch gebied samen met u het project begeleiden. 

Any-iT verzorgt voor u ook graag het volledige voortraject, de begeleiding en de bijbehorende evaluatie omtrent uw ICT project.

Betrouwbare projectmanagers en consultants

De projectmanager kan bijvoorbeeld als gesprekspartner dienen voor uw achterban, maar ook het voortouw nemen wat betreft de visualisatie en uitleg van de omgeving. Denk hierbij aan het schrijven van een PVE, de onderhandeling met (toe)leveranciers en het schrijven van gebruiksaanwijzingen en handleidingen. Onze consultants en projectleiders kunnen per uur worden ingezet maar ook werken binnen een afgebakend projectbudget.

Een onafhankelijke partij bij complexe vraagstukken

Wij kunnen desgewenst onafhankelijk worden ingezet bij complexe vraagstukken en bij (dreigende) ICT conflicten. Vooraf stellen we altijd samen met u een projectplanning op met daarin de doelstellingen, de tarieven, de duur en de omvang van de opdracht. Op deze wijze zijn er geen verassingen.

Onze voorkeur heeft het om ook altijd een visio tekening van de omgeving of van de gewenste oplossing te maken, zodat duidelijk is hoe het systeem werkt/opereert. Wilt u meer weten over deze dienst van Any-iT?

 

Any-iT staat voor u klaar.