Nieuwsoverzicht

Any-iT naar Irrland!

Het jaarlijkse familie-uitje van Any-iT met alle collega’s, partners & kinderen was wederom een zeer geslaagde dag met prachtig weer. Vooral voor de kids was het erg leuk, die hebben zich uitstekend vermaakt. Uiteraard was er een goed verzorgde lunch & BBQ zodat we heerlijk verzorgd en met allemaal gesloopte kinderen huiswaarts konden gaan!

Irrland ligt in Duitsland net over de grens bij “Kevelaer-Twisteden”, en is een groot familiepretpark speciaal voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Op het park zijn afgesloten ruimtes te huur alwaar je naar hartelust je eigen feestje kunt bouwen! Voor de rest alle attracties waar kinderen (en dus ook wij als ouders) blij van worden.

Na een welkomswoordje namens de directie en koffie/thee met lekkers hebben de mini’s van Any-iT het park onveilig gemaakt. Na de lunch werd dit nog eens dunnetjes overgedaan waarna de BBQ kon worden aangemaakt. Over de hoeveelheid verslonden stukken vlees gaan we verder geen details benoemen, maar er zijn wel wat records gesneuveld.

Aangezien Pedar & Niels het echt een dag voor de medewerkers en hun familie wilden laten zijn, is van de gelegeheid gebruik gemaakt om op een leuke en educatieve manier ook aan de families te laten horen hoe de werkprocessen verlopen ten kantore  van Nuenen en Den Bosch. Elke medewerker kreeg persoonlijke anekdotes in dichtvorm voor te lezen voor de hele groep. Deze werden vergezeld van leuke boekwerken met relevante thema’s.

Al met al zeker een geslaagde dag en voor herhaling vatbaar!

Iedereen hartelijk bedankt voor de aanwezigheid en natuurlijk voor alle inzet bij Any-iT.