Monitoring

Een breed inzetbaar monitoringsysteem

De services-unit van Any-iT kijkt met u mee naar alle prestaties van uw omgeving: of het nu gaat om de prestaties van een desktop of een compleet serverpark. Ons monitoringsysteem is breed inzetbaar en tot in het kleinste detail te regelen. Op het gebied van monitoring bieden we dus verschillende services, aansluitend op uw wensen.

Hulp nodig met de monitoring? Het monitoringsysteem van Any-iT is breed inzetbaar en tot het kleinste detail te regelen.

Daarnaast hebben we qua monitoring ook twee standaardservices:

  1. Voor eindgebruikers

    Voor de eindgebruiker hebben we de Any-promonitor. Dit is een zeer gedetailleerde en proactieve monitoring van uw gehele omgeving met opvolging van onze servicedesk. Indien gewenst zelfs 24/7. Wij zijn proactief in het signaleren van storingen, performance problemen en trends binnen het netwerk. De Any-promonitor maakt onderdeel uit van ons werkplekmanagement en de server-beheerdiensten.

  2. Voor IT professionals

    Voor IT professionals is er de Any-promonitor WL (white label). Dat is het bovenstaande monitoringsysteem, beschikbaar gesteld (op elk gewenst niveau) aan bedrijven met technische kennis op het gebied van IT. Deze vorm van monitoring is uit te breiden met SMS notificatie en ondersteuning van onze technische kennis en servicedesk op afroep.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en bent u benieuwd naar de juiste vorm van monitoring in uw situatie?

Neem hier contact met ons op.