Drive & back-up online

Online backup & drive

Een (online) backup kan binnen geen enkel bedrijf ontbreken. Want niets is er zo belangrijk als het veiligstellen van uw belangrijke gegevens, voor het geval de gegevens op de originele drager verloren gaan of beschadigd raken. Any-iT Connections biedt u deze online opslag. Of het nu gaat over het opslaan van bestanden vanaf uw desktop of een (online) backup van uw server(s): onze oplossingen werken geautomatiseerd, veilig en betrouwbaar voor u.

Het maakt niet uit wanneer, hoe vaak of om hoeveel online backups het gaat, Any-iT biedt u altijd de oplossing die voor u wenselijk is!

Het maakt niet uit wanneer, hoe vaak of om hoeveel back-ups het gaat, Any-iT biedt u altijd de oplossing die voor u wenselijk is!

Van cloud storage tot een volledige online opslag van uw omgeving

Enerzijds kunt u werken “in de cloud”, waar wij u directe veilige schijfopslag bieden in de vorm van cloud storage. Maar u kunt ook kiezen voor het volledig back-uppen van uw omgeving. Het maakt niet uit wanneer, hoe vaak of om hoeveel back-ups het gaat, want wij bieden u de oplossing welke voor u wenselijk is.

Twee verschillende diensten

Om deze online opslag mogelijk te maken, bieden wij u twee diensten:

  1. Any-drive©

    Dit is een vorm van online opslag middels een online harde schijf met onbeperkte grootte en een slimme techniek om uw bestanden/fdata beschikbaar te maken op al uw devices. Tevens kunt u eenvoudig uw bestanden delen met externen met behulp van onze beveiligde methodiek.

  2. Any-safe©

    Deze oplossing is met name geschikt voor het maken van off-site back-ups van uw server(s). Hierbij garanderen wij 100% veilige opslag van uw gegevens. Deze dienst heeft een bijzondere optie. U kunt namelijk gebruik maken van onze Any-recovery tool©, waarbij we bij grote calamiteiten een draaiboek met bijbehorende techniek beschikbaar hebben om uw gegevens snel weer beschikbaar te maken.

Wij helpen u graag met de online back-up van uw gegevens en vinden altijd de juiste oplossing.

 

Eenvoudig bestanden beheren en dagelijkse backup!