Serverbeheer

Serverbeheer – regulier beheer

Laat uw servers en dus uw bedrijf altijd draaien met het serverbeheer van Any-iT. Tijdens dit serverbeheer controleren wij de status/de gezondheid van alle systemen en componenten. Van muis tot server, we lopen alles na en testen daar waar nodig de functionaliteiten. Ons serverbeheer plannen we periodiek of op uw verzoek specifiek in.

Laat uw servers, en dus uw bedrijf, altijd draaien met het serverbeer van Any-it. Van muis tot server: wij lopen alles na!

Uitgebreid serverbeheer van Any-iT

Maar daarmee houdt het serverbeheer van Any-iT niet op. Ook het accuraat werken van software, het correct werken van de programmatuur en het updaten van applicaties behoren tot deze werkzaamheden. En ook alledaagse hand- en spandiensten, zoals het aansluiten van apparatuur, printertoepassingen, het installeren van updates en het beantwoorden van gebruikersvragen. Kortom, uw eigen systeembeheerder in huis!

24/7 monitor-service

Aanvullend op ons regulier serverbeheer bieden wij u een monitor-service aan waarbij alle kritische componenten in uw systeem 24/7 in de gaten worden gehouden. Wij kunnen direct reageren op dreigende storingen of eventuele uitval. Tevens kunnen we de gezondheid van de omgeving bekijken en daar waar nodig, al dan niet op afstand, verbeteringen aanbrengen of trendanalyses uitvoeren.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!