Werkplek op kantoor

Any-iT als uw netwerkbeheerder

Bij Any-iT hebben we kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Niet voor niets bieden wij onze klanten dan ook een aparte service-unit, onder de vlag van Any-iT Ambitions. Bij Any-iT Ambitions staat u als klant centraal en zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En aangezien uw werkplekken, uw medewerkers en uw automatisering van het allergrootste belang zijn binnen uw bedrijfsproces, nemen wij u de rol van netwerkbeheerder en/of werkplekbeheerder graag uit handen.

Hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, Any-iT verleent u persoonlijke service van het hoogste niveau met 100% garantie.

Persoonlijke systeembeheerder van het hoogste niveau

Met ons werkplekbeheer bieden wij u als klant hoogstaande persoonlijke service van het hoogste niveau. Wij zetten uw belangen altijd voorop, zodat er binnen uw bedrijf altijd gewerkt kan worden. En daarvoor geven wij u graag 100% garantie. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dus hoe eenvoudig of ingewikkeld uw ICT problemen ook zijn, onze helpdesk is u graag van dienst.

Daarnaast hebben we ook een team beschikbaar dat met u meedenkt aan oplossingen die een stapje verder gaan. Wij kijken letterlijk over uw schouder mee naar uw ICT processen via ons intelligente monitoringsysteem. Dat is Any-iT als netwerkbeheerder. Deze dienst als werkplekbeheerder is uit te breiden met een antivirus software, door ons beheerd.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van werkplekmanagement?

Maak kennis met Any-iT en regel uw automatisering.