Nieuwsoverzicht

Arjan, bedankt!

Beste relatie & collega,

Terug- en vooruitkijken; iets wat we allemaal regelmatig doen.

In ons dagelijkse leven, in de huiselijke sfeer, vriendschappen, relaties en alles wat we tot nu toe gedaan hebben.
Even evalueren en vervolgens vooruitkijken en met een glimlach bedenken hoe je de toekomst voor je ziet. Wellicht maak je dan zelf keuzes die je leven een andere richting geven. Soms goede jaren, soms hectische jaren waar uiteindelijk toch weer goede dingen uit zijn gekomen.

Zo ook met het werk. De afgelopen tijd heb ik veel teruggekeken met een glimlach, geëvalueerd, en vooruitgekeken.
En ja, zelfs keuzes gemaakt. Eén van deze keuzes houdt in dat ik na 8 jaar Any-iT heb besloten een andere richting te gaan kiezen. Minder afstand tussen woon-werk verkeer, meer tijd voor het gezin, en de wens naar een nieuwe omgeving zijn daarbij belangrijke pijlers geweest.

Dit houdt in dat ik vanaf 1 april officieel niet meer werkzaam zal zijn bij Any-iT, en vanaf 1 februari de tijd mag nemen om die andere richting in te gaan.

Zoals met veel keuzes; Spannend! Maar ik kijk er naar uit om een nieuwe weg in te slaan.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, collega’s en mijn klanten die mij altijd aan het hart gingen.
Ik voelde me vaak persoonlijk betrokken, wat juist mijn werk erg leuk maakte. De waardering die ik vanuit mijn klanten kreeg hebben mij goed gedaan!

Ook al mijn collega’s (en ja, de werkgever is ook een collega J) wil ik bedanken voor de leuke en gezellige jaren, het fijne werken met elkaar, de lach en traan, het respect voor elkaars werk en karakters.

Geen enkel van jullie zal ik vergeten!

Laten we samen terugkijken naar een goede tijd, met een glimlach, en de toekomst met een nog bredere lach ingaan!
Dank allemaal!

Arjan Meeldijk