Nieuwsoverzicht

Een cloud werkplek, wat kan ik er mee?

Werken in de cloud dat is het, als we de berichten mogen horen. Het nieuwe werken. Overal kunnen werken. Natuurlijk het is handig, wat wat kunt u er nu eigenlijk precies mee, waarom en wanneer is het handig?
Wij bieden hiervoor twee oplossingen aan, namelijk Any-Workplace en Any-365. Hieronder volgt een uitleg.

Werkplek online

Any-Workplace

 

Met Any-Workplace bieden we een dienst aan waarmee u voor een zeer groot deel in de cloud kunt werken, maar wel op uw eigen werkplek!

  • Hosted Exchange voorziet u in mail. Deze mail kunt u ook instellen op andere computers, op uw smartphone & tablet.

  • Spamfiltering zorgt er voor dat spam, virussen en phising mails voor een groot deel gefilterd worden. Dagelijks krijgt u een rapportje voor een overzicht.

  • Webroot voorziet u in een anti virus oplossing die u niet hoeft te up-daten. Dit gaat geheel automatisch, u heeft er geen omkijken naar. Mocht er iets zijn krijgt zowel u als wij een melding zodat we ook pro-actief hier actie op kunnen ondernemen.

  • Van uw gegevens wordt een dagelijks backup gemaakt, ook in de cloud.

En het allergrootste voordeel is dat alles op onze eigen servers in Nederland (Eindhoven) staan. Het is geen geheim waar uw data opgeslagen is en wie deze beheert, namelijk wij zelf, en vooral uzelf!
Tevens kunt u gebruik maken van onze Support Desk. Mocht u dus op wat voor manier dan ook problemen ervaren, kunt u ons tussen 8:30 en 17:00 bereiken, zowel telefonisch als per mail.

“Ik wil graag mijn bestanden overal kunnen gebruiken, waar ook ter wereld.”

Extra opties die er zijn:

– Any-Drive, het “Dropbox” alternatief. Ook hiermee kunt u uw bestanden aan door simpelweg via een browser in te loggen.
– Met Lync Online kunt u binnen uw organisatie chatten en (video) bellen.

Met de Pro versie krijgt u de beschikking over een volledige Windows desktop. U logt dus in via computer (Windows, Apple, via Microsoft RDP), tablet of zelfs smartphone en u krijgt een Windows desktop. Eventueel is maatwerk mogelijk (denk aan Exact, andere administratie software et cetera).

U heeft geen eigen server, maar wil wel in de cloud werken, kies dan voor “Lite”. Deze voorziet in de behoefte om uw mail overal ter wereld te kunnen gebruiken. Tevens kunt u dit synchroniseren met telefoon & tablet.
U wilt ook al uw bestanden in the cloud hebben, en deze makkelijk kunnen openen en delen, kies dan voor “Basis”! 
U wilt van alle markten thuis zijn en geen consessies doen, kies dan voor de “Pro” variant! U krijgt hiermee een volledig virtuele Windows desktop, U hoeft niet eens meer iets te installeren!

Voor een correct werkende cloud dienst heeft u het volgende nodig:

Een correct werkende Office installatie minimaal Office 2010, of Office 2011 voor Apple, eventueel Apple Mail minimaal versie 6.x.
Een smartphone, het liefst met een nieuwer type OS er zoals zoals Android vanaf versie 2.2, iOS vanaf versie 6, Windows Phone vanaf versie 8.

Any-365

 

U kunt ook via Any-iT uw eigen Office 365 bestellen. De hosting wordt verzorgd vanuit een datacenter van Microsoft, ook de support hierop zal vanuit Microsoft gebeuren.
Indien u geen ondersteuning denkt nodig te hebben via Any-iT, zou u kunnen overwegen om over te stappen naar Any-365!

“Ik heb voldoende aan Office van Microsoft, en wil dit graag gebruiken voor een zo’n gunstig mogelijke prijs”.

Denkt u ook eens aan onze telefonie en andere hosting diensten!