Co-location

Mogelijkheid tot co-located hosting

Bij co-located hosting koopt u als bedrijf eerst een server. Bij Any-iT bieden we u door middel van co-location de mogelijkheid om deze server(s) onder te brengen in één van onze datacenters in Eindhoven of Den Bosch. Dit is de ideale oplossing voor bedrijven die volledig beheer over hun omgeving wensen, maar die niet de infrastructuur willen onderhouden. 

Met co-location bieden we u bij Any-iT de mogelijkheid om uw server onder te brengen in één van onze datacenters.

Het grote voordeel van co-location is dus dat u gebruik kunt maken van de internetverbindingen en eventuele aanvullende diensten, zoals back-up/replicatie van de server naar de IaaS infrastructuur van Any-iT. Bij co-located hosting betaalt u als klant voor de ruimte, het stroomverbruik en het netwerkverkeer.

Eventueel kunnen wij ook de levering van de hardware alsmede de afhandelingen van de garantie verzorgen. Daarnaast kunt u ook voor de optie ‘ondersteunen met de service desk’ of  ‘remote hands’ kiezen.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van co-location of heeft u een vraag over één van bovenstaande opties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.