Disaster Recovery

Goed voorbereid bij calamiteiten met onze back-up Disaster Recovery

Bent u goed voorbereid bij eventuele calamiteiten of als het noodlot toeslaat? Nee? Maak dan gebruik van de Disaster Recovery procedure van Any-iT. Deze procedure zorgt ervoor dat alle gegevens die vooraf in de back-up Disaster Recovery gezet zijn, beschikbaar worden gemaakt bij calamiteiten. En dit kan erg snel gaan, mits de procedure vooraf goed is vastgesteld.

Disaster Recovery is van groot belang voor uw organisatie bij eventuele calamiteiten. En bij Any-iT hoeft het ook niet kostbaar te zijn.

Uw eigen Disaster Recovery plan op maat

Wij maken voor uw omgeving graag een analyse met als resultaat een vrijblijvend advies voor uw eigen Disaster Recovery plan op maat. Voor elke omgeving kan een Disaster Recovery back-up worden opgezet: voor e-mail, erp-systemen en administratieve pakketten.

Back-up Disaster Recovery hoeft helemaal niet kostbaar te zijn, maar is wel van groot belang voor uw organisatie bij eventuele calamiteiten. In ons datacenter reserveren wij ruimte voor uw applicaties, welke indien nodig geactiveerd zullen worden. Hierdoor houden we de kosten beheersbaar. Een eventuele restore procedure (testing) wordt in overleg met u ingepland. U heeft de keuze tussen Disaster Recovery locaties in Eindhoven of Den Bosch.

Regel nu uw backup voordat het te laat is!