Website hosting

Zakelijke webhosting

Met alleen het registreren van uw domeinnaam bent u er uiteraard nog niet, want uw website zelf moet natuurlijk ook online komen. Na registratie kunnen wij van Any-iT u ook ondersteunen met het publiceren van uw website door middel van onze zakelijke webhosting.

Heeft u hulp nodig met het publiceren van uw website? Maak dan gebruik van één van onze diensten qua zakelijke website hosting.

De verschillende diensten van Any-iT

Wat betreft zakelijke webhosting kunt u bij ons gebruik maken van een tweetal verschillende diensten die wij aanbieden. Wat het verschil is tussen deze twee diensten vindt u hieronder:

  1. Shared website hosting

    Uw website wordt ondergebracht op een door ons beheerde server. Deze server wordt gebruikt voor meerdere publicaties met als voordeel lagere kosten.

  2. Dedicated webhosting

    Uw website wordt ondergebracht op een eigen server, welke volledig door ons wordt beheerd. Hiermee heeft u de mogelijkheid om meerdere websites te publiceren. Deze server is dus exclusief voor u gereserveerd. Deze oplossing is specifiek bedoeld voor bijvoorbeeld webdesigners en bedrijven met multiple websites.

Bestel nu meteen uw supersnelle shared of dedicated hosting!