Internet

De oplossingen voor zakelijk internet

Loopt u als bedrijf tegen het probleem aan dat de snelheid van uw internetverbinding te wensen over laat, doordat de bandbreedte bijvoorbeeld te laag is? Of denkt u dat u teveel betaalt voor uw huidige internetaansluiting? Dan bent u bij Any-iT aan het juiste adres. Wij bieden oplossingen op het gebied van zakelijk internet voor bedrijven aan, die zowel u als uw onderneming begrijpen.

Bij Any-iT bieden we oplossingen op het gebied van zakelijk internet voor bedrijven aan, die zowel u als uw onderneming begrijpen.

Internet via Any-iT: zakelijk, snel én op maat

Any-iT is dé partner met betrekking tot alle facetten van zakelijk internet. Wat voor type internetverbinding uw bedrijf ook heeft, wij zijn er mee bekend. Bij iedere snelheid hebben wij een passende aanbieding. Naast zakelijk internet bieden wij u ook de bijbehorende dienstverlening zoals beveiliging, telefonie, spam-filtering, online back-up, webhosting & cloud diensten. En dat allemaal van een uitstekende kwaliteit en middels onze goede service.

Wij leveren, installeren en onderhouden zakelijke internetverbindingen van alle Nederlandse zakelijke leveranciers. Van ADSL tot SDSL en van VDSL tot glasvezel. Of het nu gebruik van Pin over IP is of Voice over IP. U vraagt en wij geven u een aanbieding op maat. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van zakelijk internet voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.