ADSL

Zakelijk ADSL: de meest eenvoudige internetaanbieding

Heeft u als bedrijf een snelle oplossing op het gebied van internet nodig? Dan is zakelijk ADSL dé oplossing.

ADSL heeft namelijk als voordeel dat het gebruik maakt van de telefoonlijn, waardoor het al een dekking heeft op 95% van alle adressen in Nederland. Heeft u als bedrijf een snelle oplossing op internetgebied nodig? Dan is zakelijk ADSL van Any-iT dé oplossing.De lijn zelf ligt er dus al, wat voor u als bedrijf betekent dat het een financieel interessante oplossing is. ADSL is niet voor niets de meest eenvoudige internetaanbieding bij Any-iT.

Om te weten of ADSL zakelijk voor uw bedrijf interessant is, is het belangrijk om het onderstaande in overweging te nemen:

  • Zakelijk ADSL is alleen geschikt voor MKB bedrijven tot 20 werkplekken met een normale
    internetbelasting;
  • ADSL omvat downloadsnelheden tot 20 MB en uploadsnelheden tot 1 MB.

Een financieel interessante oplossing

Doordat de verbinding met ADSL constant is, bent u zakelijk continu online en dat voor een vast bedrag per maand. Daarnaast is het ook goed te filteren. Bent u met uw bedrijf een voorstander van thuiswerken? Dan is het slim om ADSL in te zetten, zodat uw werknemers thuis in kunnen bellen op het zakelijke netwerk.

Heeft u als bedrijf te maken met meer dan 20 werkplekken of is de verhouding tussen down- en uploaden juist gelijk? Ook daarvoor bieden we bij Any-iT de juiste oplossing in de vorm van SDSL of VDSL verbindingen.

Bestel uw internet verbinding bij Any-iT.