Glasvezel / fiber

Zakelijk glasvezel is uitermate betrouwbaar

Voor fiber of glasvezel van Any-iT maakt het niet uit wat voor bedrijf u heeft. Zakelijk glasvezel is namelijk voor elk type bedrijf of instantie uitermate geschikt. Het grote voordeel van glasvezel is dat er een zeer grote bandbreedte mogelijk is en dat met een symmetrisch karakter. Dit betekent dat zowel de download- als de uploadsnelheden even groot zijn en kunnen oplopen van 10 MB tot zelfs 500 MB.

Wat voor bedrijf of instantie u ook heeft, zakelijk glasvezel van Any-iT is uitermate geschikt én betrouwbaar.

Een zakelijke glasvezelverbinding is tot nu toe altijd maatwerk, maar met het snel uitbreidende netwerk wordt ook het aantal mogelijkheden groter. Binnen één werkdag heeft u uitsluitsel over eventueel zakelijk glasvezel op uw adres. Glasvezel zakelijk van Any-iT is uitermate betrouwbaar, waarbij de kosten verhoudingsgewijs wel wat hoger liggen dan bij een SDSL verbinding. Wat betreft zakelijk glasvezel gaat u normaal gezien een contracttermijn van drie jaar of langer aan.

Glasvezel: zakelijk de techniek van de toekomst

Glasvezel is ook zakelijk de techniek van de toekomst met als resultaat dat glasvezel al binnen veel bedrijven beschikbaar is. Het wordt steeds eenvoudiger om buiten de deur back-ups te maken en oplossingen voor uitwijklocaties, ook wel disasterrecovery genoemd, worden gemakkelijker. Bij ons kent glasvezel zakelijk veel combinaties van toepassingen zoals koppelingen, telefonie- en pintransacties en alarmlijnen. Informeer vrijblijvend naar onze fiber mogelijkheden.

Bestel uw internet verbinding bij Any-iT.