Mobiel internet

Zakelijk mobiel internet op een veilige en snelle manier

Wie maakt er tegenwoordig geen gebruik van mobiel internet? Of het nu gaat om de Apple IOS, Windows of Android systematiek, bij Any-iT verzorgen we zakelijk mobiel internet op uw telefoon, laptop en/of tablet. Mobiel internet zorgt er in zakelijk oogpunt namelijk voor dat er door uw werknemers nog efficiënter en flexibeler gewerkt kan worden, wat voor u als werkgever uiteindelijk tot kostenbesparing leidt.

Bij Any-iT verzorgen we zakelijk mobiel internet op een veilige en snelle manier en uitsluitend met hoogwaardige verbindingen van KPN.

Uitsluitend hoogwaardige verbindingen van KPN

Bij Any-iT verzorgen we zakelijk mobiel internet via een 3G of een 4G verbinding met de provider. Met als gevolg snelheden tot wel 40 MB. Wij leveren uitsluitend hoogwaardige verbindingen van KPN, welke uitstekend integreren met onze hosted telefonie oplossingen. Deze oplossingen staan als vanzelfsprekend ‘in the cloud’, in uw eigen veilige omgeving. Met mobiel internet zakelijk zorgen wij er dus voor dat uw medewerkers te allen tijde bij die bedrijfsgegevens kunnen die voor hen van toepassing zijn. Dit op een veilige en snelle manier, altijd en overal!

Wilt u  meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van zakelijk mobiel internet voor uw bedrijf?

 

Bestel uw internet verbinding bij Any-iT.