SDSL

Zakelijk SDSL – een symmetrische DSL variant

Waar ADSL een asymmetrische DSL variant is waar het ontvangen van bestanden sneller gaat dan het downloaden ervan, zijn de down- en uploadsnelheden bij een SDSL verbinding in principe aan elkaar gelijk. Heeft u als bedrijf een hogere bandbreedte dan ADSL nodig, doordat u niet alleen bezig bent met downloaden, maar juist ook met het online plaatsen van gegevens en is er in uw bedrijfsomgeving nog geen glasvezel voorhanden? Dan is SDSL zakelijk van Any-iT erg interessant.

Bij een SDSL verbinding zijn de down- en uploadsnelheden in principe aan elkaar gelijk. Nog geen glasvezel voorhanden? Dan is SDSL zakelijk dé oplossing.

Snelheden tot wel 20 MB met SDSL zakelijk

SDSL verbindingen zijn betrouwbaarder, duurder en geschikt voor tijdkritische toepassingen. Een standaard zakelijke SDSL verbinding gaat tot 2,3 MB. Dit is afhankelijk van de afstand tot de hoofdcentrale. En middels de nieuwste technieken kan SDSL ‘gestapeld’ worden, wat betekent dat er zelfs snelheden tot wel 20 MB behaald kunnen worden. Dit wordt ook wel ethernet over koper (WOK) genoemd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk SDSL in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Any-iT. Wij voorzien u graag van een persoonlijk en passend advies.

Bestel uw internet verbinding bij Any-iT.