Nieuwsoverzicht

Internetverbinding via Any-iT

Any-iT levert verschillende internet verbindingen. Wij horen vaak dat er op een bepaalde locatie langzaam, traag, internet is. Vaak hebben we het dan over een ADSL verbinding met een grote afstand tot de centrale. In veel gevallen kan Any-iT toch een glasvezel verbinding leveren. Soms is glasvezel al inpandig of zijn er (beperkte) graafwerkzaamheden nodig.

Glasvezel internet

Wij leggen u uit welke type verbindingen wij zoal kunnen leveren!

ADSL – Op de meeste plaatsen in Nederland beschikbaar; snelheden van 10-20 Mbit.
Levertijd: 2 weken

VDSL – Op vele plaatsen in Nederland beschikbaar, snelheden mogelijk van 30-100 Mbit en sneller! We bieden ook VDSL met Pair Bonding aan, voor nog sneller internet!
Levertijd: 2 weken

SDSL – Symmetric DSL.
Levertijd: 2 weken

FTTH – Fiber to the Home, waarschijnlijk is er al een glasvezelkabel afgemonteerd in uw woning/bedrijfspand. We kunnen hier een relatief goedkope internet glasvezeldienst leveren, al vanaf 55 euro per maand.
Levertijd: 2 weken

FTTO – Bedrijventerreinen, afhankelijk van waar de glasvezel ligt, inpandig, of met (minimale) graafwerkzaamheden, kunnen we glasvezel leveren.
Levertijd: 2 weken – 4 maanden

WEAS A: Groot stedelijk gebied
WEAS B: Stedelijk gebied
WEAS C: Buitengebied

Dit kan On-net, Near-net of Off-net zijn.

Wat zijn de definities van ‘On-net’, ‘Near-net’ en ‘Off-net’ locaties ?

Hoewel de inhoudelijke definities van deze termen per telco kunnen verschillen, worden in algemene zin de volgende definities gehanteerd:

On-net: De fiberaansluiting is reeds inpandig aanwezig op de eindklantlocatie en er zijn geen graafwerkzaamheden benodigd. Tijdens het uitvoeren van de sitesurvey/vooropname zal moeten blijken of de vezels gebruikt kunnen worden. Mocht dit niet het geval zijn dan zal de order gewijzigd worden naar Near-net.

Near-net: De eindklantlocatie ligt binnen een door de telco bepaalde graafstand (KPN 250m, Eurofiber 150m, Tele2 +/- 250m) van het dichtsbijzijnde aansluitpunt en voldoet aan aanvullende bepalingen van de telco. Eén van die bepalingen is bijvoorbeeld dat de aanleg geen obstakels hoeft te kruisen (bijvoorbeeld water, spoor of wegen).

Off-net: De eindklantlocatie ligt ver verwijderd van het dichtstbijzijnde aansluitpunt.

Wat zijn de definities van NLS1, NLS2 en NLS3 voor Zakelijk Fiber KPN?

Dit geeft aan in hoeverre glasvezel/ADSL afgemonteerd is.

NLS 1: Glasvezels beschikbaar. Alleen patchen, geen graaf- of laswerkzaamheden nodig.
NLS 2: Glasvezels beschikbaar, maar laswerkzaamheden zijn nodig.
NLS 3: Geen glasvezels (meer) beschikbaar. Laswerkzaamheden en/of graafwerkzaamheden benodigd, vergelijkbaar met een Near-net order.

Internet access via UNET, Eurofiber, NDIX, via VLAN, de mogelijkheden en snelheden zijn (bijna) eindeloos!

Uw eigen internet access rechtstreeks via ons datacenter, ook dit kan! Er is in bepaalde omstandigheden dan geen onderscheid meer tussen uw “offsite” locatie en de locatie van uw server. Het gehele netwerk vormt één geheel, u heeft op uw bedrijfslocatie dan ook geen firewall meer nodig, maar internet gaat rechtstreeks via ons datacenter.