Nieuwsoverzicht

Netwerk Engineer

(zoekt uitdaging, team en mooie projecten)

Als netwerk engineer werk je aan het hart van de netwerken van onze klanten en onze eigen Cloud omgeving. wij zorgen ervoor dat de netwerken ontworpen, onderhouden en gemonitord worden om zo onze sublieme service te leveren. Je werkt met moderne apparatuur van met name Cisco in een ècht team. Je bent niet alleen bezig met beheer maar ook met design, product development, projecten en problem solving.

Dit ga je doen:

 

  • Netwerk consultancy
  • Je bouwt (nieuwe) netwerken met het team dat je (mede) aanstuurt
  • Je houdt de netwerken consistent en up to date
  • Je bereidt netwerk upgrades en changes voor en voert ze (mede) uit.
  • Je monitort en verbetert de performance
  • Je voert wijzigingen door om tot een efficiëntere werkwijze te komen

 

Het team

 

Werken bij Any-iT is aan de voorkant van de techniek, we gebruiken de nieuwste technologieën en apparatuur. Dus veel kennisuitwisseling met collega’s en leveranciers. Constant jezelf verbeteren en daarmee de teamprestaties. Korte heldere lijnen. Teams met een grote mate aan eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing.

 

Zo zien wij jou:

 

Natuurlijk verwachten wij dat je ontzettend goed bent in wat je doet. Je LinkedIn profiel barst van toepasselijke kreten als: geen 9-5 mentaliteit, hands-on, teamspeler communicatief en klantgericht. En uiteraard de nodige technische kennis op CCNA of CCNP niveau met firewall ervaring, security oplossingen. Maar net zo belangrijk: past onze cultuur? Lean, agile gedreven. Afspraak is afspraak, toewijding en drive om je doel te bereiken.

 

En dit is ook belangrijk:

Een relevante opleiding/kennisniveau, (minimaal) MBO4+ met een aantal jaren ervaring met netwerk technologie. Gedreven, neemt verantwoordelijkheid. Je bent coöperatief en proactief met analytische vaardigheden. Je zit op Enterprise Networking (CCNA/CCNP niveau). Je werkt met Netwerkprotocollen (o.a. OSPF, BGP, MPLS) en snapt loadbalancing.

En zo groeien we samen verder.

 

Wij vinden kennisontwikkeling en -uitwisseling een van de pijlers van onze organisatie. En met een gedreven en ambitieuze collega’s leggen we de lat steeds hoger. Je vind alle ruimte om initiatieven te ontplooien om zo samen te groeien. Met een persoonlijk groei programma. Daar worden jij en wij beter van.

 

Uitdagend? Dat kun je wel zeggen!

Coach-IT, werving & selectie van ICT professionals, begeleidt deze vacature.

Reacties met motivatie kunnen worden verzonden via de sollicitatiebutton, naar tedvandeven@coachit.nl  of bel voor meer informatie met Ted van de Ven: 06 10 49 53 28