Nieuwsoverzicht

System Engineer

(zoekt uitdaging, team en mooie projecten)

Als system engineer werk je aan de (hybride) systemen van onze klanten en onze eigen Cloud omgeving. wij zorgen ervoor dat de systeem omgevingen, veelal Cloud gebaseerd,  ontworpen, onderhouden en gemonitord worden om zo onze sublieme service te leveren. Je werkt met moderne apparatuur in een ècht team. Je bent niet alleen bezig met brandjes blussen en beheer maar ook met design, product development, projecten, problem solving. En uiteraard met proactief verbeteringen doorvoeren

(meer…)

Lees verder

KPN stopt diverse PSTN- en ISDN-diensten per 01 september 2019

KPN heeft aangekondigd diverse PSTN- en ISDN-diensten per 01 september 2019 te beëindigen:

 • ISDN1/2 Enkelvoudig
 • ISDN2 Meervoudig
 • PSTN Meervoudig

Op 01 september 2019 stopt de dienstverlening op deze aansluitingen. Dit is uw kans om over te stappen op VoIP telefonie via Any-iT!

Dit levert de volgende voordelen op:

 • Totaalcommunicatie: hosted telefonie & mobiel
  • Altijd en overal bereikbaar op één nummer
  • Desktop delen
  • Real-time beschikbaarheidsinformatie – vast én mobiel
  • Vast-mobiel Integratie zonder app
 • 24x7Alarm
  • Direct inzicht en meldingen afhandelen via de 24x7Services app
  • Maandelijks opzegbaar
  • Werkt op élke IP-verbinding
  • Ook geschikt voor bestaande alarminstallatie
 • Pinnen
  • Gecertificeerde verbindingen met Equens/CCV

Werkt op élke IP-verbinding!

 

Laat u informeren door Any-iT en zie de voordelen, zowel financieël als functioneel!

Lees verder

Cloud en Datacenter Engineer

Wij zoeken een zelfstandig werkend, klantgerichte IT engineer met een hoog (probleem)oplossend vermogen. Het betreft een functie waar alle facetten van de i(c)t aan bod komen, maar met name de technische kant hiervan door jou wordt opgepakt. Hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste parameters.

(meer…)

Lees verder

Any-iT introduceert nieuw Spamfilter

Spam

Beste klant,

Tegenwoordig is een dag werken zonder e-mail bijna ondenkbaar geworden. Op één dag gaat er heel wat emailverkeer op en neer door onze servers. Helaas zitten hier niet alleen nette en goed bedoelde e-mails tussen maar ook veel zogenoemde SPAM e-mails. Deze SPAM e-mails kunnen simpelweg reclame bevatten maar het is ook mogelijk dat deze bijvoorbeeld een gevaarlijke phising link of virus bevatten. Naast dat SPAM e-mail vervelend is kan het dus ook nog gevaarlijk zijn!

Any-iT is constant bezig om de e-mailbeveiliging voor u als klant te verbeteren en te updaten. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe Spamfilter oplossing. Wij hebben onlangs gekozen voor een nieuwe spamfilter oplossing en zijn bezig met de voorbereidingen om deze te implementeren. De nieuwe spamfilter zal Spamexperts worden.

De voordelen van dit nieuwe spamfilter naast een betere bescherming zijn, dat deze makkelijker beheerbaar is en eenvoudiger in gebruik voor u als klant.

Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen wanneer wij uw e-mail om gaan zetten naar dit nieuwe verbeterde SPAM filter. Van deze handeling zult u geen hinder ondervinden. Gedetailleerde informatie, het tijdstip en tevens handleidingen voor het gebruik van deze nieuwe filter stemmen we binnenkort met u af.

Mocht u naar aanleiding van deze email vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@any-it.nl

Met vriendelijke groet

Team Any-iT

 

spam

Lees verder reageer als eerste

Aankondiging Partnership KPN & Any-iT

Met grote vreugde kunnen wij bekendmaken dat Any-iT per 01-01-2017 een Platinum Excellence Partnership is aangegaan met KPN. Dit houdt in dat wij als Any-iT een nauwe samenwerking zijn gestart met KPN en actief zakelijke KPN oplossingen mogen gaan aanbieden tegen scherpe prijzen.

Deze samenwerking heeft grote voordelen voor u als klant. Deze voordelen kenmerken zich in de snelheid van levering, communicatie en de kwaliteit van support op het gebied van:

 • Internetlijnen (ADSL, VDSL, BVDSL en Glas)
 • Zakelijke VOIP oplossingen (KPN Een)
 • Mobiele telefonie (inclusief vast – mobiel integratie)
 • Online werkplekken (o.a. Office365)

Momenteel zitten wij nog in de opstartfase van onze samenwerking met KPN. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onze samenwerking zullen wij middels dit medium delen.

Mocht u naar aanleiding van deze blog interesse of vragen hebben in/over een van de bovenstaande KPN producten of onze samenwerking met KPN. Dan kunt u altijd contact opnemen met onze support afdeling via: 040-2907555 of via email: info@any-it.nl.

Met vriendelijke groet

Team Any-iT

 

 

 

 

Lees verder reageer als eerste

Aankondiging test stroomvoorziening Interconnect

Beste Klant,

In de nacht van 19 op 20 november tussen 01:00 uur en 06:00 uur zal onze datacenter leverancier Interconnect een continuïteits test uitvoeren. Deze test heeft als doel de betrouwbaarheid van de noodstroomvoorzieningen te testen om hiermee een betere continuïteit van het netwerk te waarborgen.

Tijdens deze zogeheten ‘Black Building Test’ wordt aan de zijde van de netstroomleverancier (Endinet) een stroomstoring gesimuleerd door de netstroom tijdelijk uit te schakelen. De noodstroomvoorzieningen nemen vervolgens de stroomlevering aan het datacenter over. Er is zodoende géén geplande onderbreking van de stroomvoorziening aan het datacenter. Deze test wordt uitgevoerd in een beheerste en goed voorbereide situatie met alle relevante leveranciers aanwezig.
Mocht u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 040-2907555 of door te mailen naar support@any-it.nl

Met vriendelijke groet,

Het Any-iT Support Team

Lees verder reageer als eerste

Aankondiging onderhoudswerkzaamheden netwerk datacenter Any-iT

Beste klant,

Vanwege werkzaamheden aan ons hoofd netwerk en verbindings-upgrades, zullen in de nacht van 28 op 29 oktober tussen 23:00 en 02:00 uur werkzaamheden uitgevoerd worden in ons datacenternetwerk. Hierdoor kunt u enkele malen kortstondig een wegvallende netwerk/internet verbinding ervaren. Deze werkzaamheden hebben impact op klanten met een VPS (server in ons datacenter), VPN verbindingen en internetverbindingen via Any-iT.

Daarnaast zal in de nacht van 20 op 21 oktober, van 01.00 uur tot 07.00 uur, onze datacenter leverancier Interconnect werkzaamheden uitvoeren aan hun apparatuur.

Het betreft hier een software upgrade van twee core-routers en een verbetering in de beveiliging van alle access-routers. Dit naar aanleiding van een recente verstoring op het netwerk (d.d. 26-09-2016).

Gedurende dit onderhoud ervaart u mogelijk enkele malen kortstondig hinder op uw verbinding of dienst van Any-iT.

Mocht u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 040-2907555 of door te mailen naar support@any-it.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Any-iT Support Team

Lees verder reageer als eerste

Geplande werkzaamheden datacenter Interconnect 18/19 augustus 01:00-07:00 uur

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 augustus, van 01.00u tot 07.00u, pleegt Interconnect in het datacenter onderhoud aan het netwerk, aan het firewall cluster, en aan het core netwerk.

Voor het onderhoud van het core netwerk betreft het hier een software update wijzigingen ter verbetering van het netwerk in Eindhoven. Tijdens dit onderhoud zal er een her-routering plaatsvinden, Zie bij “Betrokken Dienst” op welke diensten dit onderhoud impact heeft.

Voor het onderhoud aan het firewall cluster betreft het een software upgrade. Mogelijk zijn tijdens dit onderhoud de door ons  beheerde diensten achter de firewall tot 2x 10 minuten niet bereikbaar.

Betrokken diensten, o.a.:

 • Co-lo servers
 • Cloud hosting (VPS)
 • SAAS hosting
 • Hosted Exchange
 • Glasvezel internet verbindingen van Any-iT
 • Any-Drive
 • Online Backup
 • Managed firewall

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen hier over hebben kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar support@any-it.nl en/of ons bellen.

Met vriendelijke groeten,

Any-iT SupportDesk

Lees verder reageer als eerste