Nieuwsoverzicht » Bedrijfsnieuws

Pre-Sales consultant

Ben jij ook altijd DAAR waar ze je nodig hebben EN weet jij op sublieme wijze de verbinding te leggen tussen sales en techniek? Zie jij ook vaker de binnenspiegel van je auto dan die van je badkamer? Wil jij graag het verschil maken binnen je team EN voor de klant? Solliciteer dan vandaag nog!

(meer…)

Lees verder

Arjan, bedankt!

Beste relatie & collega,

Terug- en vooruitkijken; iets wat we allemaal regelmatig doen.

In ons dagelijkse leven, in de huiselijke sfeer, vriendschappen, relaties en alles wat we tot nu toe gedaan hebben.
Even evalueren en vervolgens vooruitkijken en met een glimlach bedenken hoe je de toekomst voor je ziet. Wellicht maak je dan zelf keuzes die je leven een andere richting geven. Soms goede jaren, soms hectische jaren waar uiteindelijk toch weer goede dingen uit zijn gekomen.

Zo ook met het werk. De afgelopen tijd heb ik veel teruggekeken met een glimlach, geëvalueerd, en vooruitgekeken.
En ja, zelfs keuzes gemaakt. Eén van deze keuzes houdt in dat ik na 8 jaar Any-iT heb besloten een andere richting te gaan kiezen. Minder afstand tussen woon-werk verkeer, meer tijd voor het gezin, en de wens naar een nieuwe omgeving zijn daarbij belangrijke pijlers geweest.

Dit houdt in dat ik vanaf 1 april officieel niet meer werkzaam zal zijn bij Any-iT, en vanaf 1 februari de tijd mag nemen om die andere richting in te gaan.

Zoals met veel keuzes; Spannend! Maar ik kijk er naar uit om een nieuwe weg in te slaan.

Via deze weg wil ik iedereen bedanken met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, collega’s en mijn klanten die mij altijd aan het hart gingen.
Ik voelde me vaak persoonlijk betrokken, wat juist mijn werk erg leuk maakte. De waardering die ik vanuit mijn klanten kreeg hebben mij goed gedaan!

Ook al mijn collega’s (en ja, de werkgever is ook een collega J) wil ik bedanken voor de leuke en gezellige jaren, het fijne werken met elkaar, de lach en traan, het respect voor elkaars werk en karakters.

Geen enkel van jullie zal ik vergeten!

Laten we samen terugkijken naar een goede tijd, met een glimlach, en de toekomst met een nog bredere lach ingaan!
Dank allemaal!

Arjan Meeldijk

Lees verder reageer als eerste

System Engineer

(zoekt uitdaging, team en mooie projecten)

Als system engineer werk je aan de (hybride) systemen van onze klanten en onze eigen Cloud omgeving. wij zorgen ervoor dat de systeem omgevingen, veelal Cloud gebaseerd,  ontworpen, onderhouden en gemonitord worden om zo onze sublieme service te leveren. Je werkt met moderne apparatuur in een ècht team. Je bent niet alleen bezig met brandjes blussen en beheer maar ook met design, product development, projecten, problem solving. En uiteraard met proactief verbeteringen doorvoeren

(meer…)

Lees verder

Cloud en Datacenter Engineer

Wij zoeken een zelfstandig werkend, klantgerichte IT engineer met een hoog (probleem)oplossend vermogen. Het betreft een functie waar alle facetten van de i(c)t aan bod komen, maar met name de technische kant hiervan door jou wordt opgepakt. Hoge kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de belangrijkste parameters.

(meer…)

Lees verder

Any-iT introduceert nieuw Spamfilter

Spam

Beste klant,

Tegenwoordig is een dag werken zonder e-mail bijna ondenkbaar geworden. Op één dag gaat er heel wat emailverkeer op en neer door onze servers. Helaas zitten hier niet alleen nette en goed bedoelde e-mails tussen maar ook veel zogenoemde SPAM e-mails. Deze SPAM e-mails kunnen simpelweg reclame bevatten maar het is ook mogelijk dat deze bijvoorbeeld een gevaarlijke phising link of virus bevatten. Naast dat SPAM e-mail vervelend is kan het dus ook nog gevaarlijk zijn!

Any-iT is constant bezig om de e-mailbeveiliging voor u als klant te verbeteren en te updaten. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe Spamfilter oplossing. Wij hebben onlangs gekozen voor een nieuwe spamfilter oplossing en zijn bezig met de voorbereidingen om deze te implementeren. De nieuwe spamfilter zal Spamexperts worden.

De voordelen van dit nieuwe spamfilter naast een betere bescherming zijn, dat deze makkelijker beheerbaar is en eenvoudiger in gebruik voor u als klant.

Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen wanneer wij uw e-mail om gaan zetten naar dit nieuwe verbeterde SPAM filter. Van deze handeling zult u geen hinder ondervinden. Gedetailleerde informatie, het tijdstip en tevens handleidingen voor het gebruik van deze nieuwe filter stemmen we binnenkort met u af.

Mocht u naar aanleiding van deze email vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@any-it.nl

Met vriendelijke groet

Team Any-iT

 

spam

Lees verder reageer als eerste

Aankondiging Partnership KPN & Any-iT

Met grote vreugde kunnen wij bekendmaken dat Any-iT per 01-01-2017 een Platinum Excellence Partnership is aangegaan met KPN. Dit houdt in dat wij als Any-iT een nauwe samenwerking zijn gestart met KPN en actief zakelijke KPN oplossingen mogen gaan aanbieden tegen scherpe prijzen.

Deze samenwerking heeft grote voordelen voor u als klant. Deze voordelen kenmerken zich in de snelheid van levering, communicatie en de kwaliteit van support op het gebied van:

 • Internetlijnen (ADSL, VDSL, BVDSL en Glas)
 • Zakelijke VOIP oplossingen (KPN Een)
 • Mobiele telefonie (inclusief vast – mobiel integratie)
 • Online werkplekken (o.a. Office365)

Momenteel zitten wij nog in de opstartfase van onze samenwerking met KPN. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van onze samenwerking zullen wij middels dit medium delen.

Mocht u naar aanleiding van deze blog interesse of vragen hebben in/over een van de bovenstaande KPN producten of onze samenwerking met KPN. Dan kunt u altijd contact opnemen met onze support afdeling via: 040-2907555 of via email: info@any-it.nl.

Met vriendelijke groet

Team Any-iT

 

 

 

 

Lees verder reageer als eerste

Any-iT gaat samenwerken met PrintControl, voor al uw printprocessen!

Vanaf november 2015 gaat Any-iT een samenwerkingsverband aan met PrintControl.

PrintControl

Gaat samenwerken met:

annie

Annie van Any-iT!

Wij werken al geruime tijd samen met PrintControl, en gaan samen de uitdaging aan om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

PrintControl is dé partner op het gebied van printprocessen en documentstromen.
Als specialist en onafhankelijk leverancier van diverse A-merken, ontzorgen we u van A-Z, nu ook volledig met printen!

thumb_werkplekbeheer

Denkt u aan:

 • Inventariseren en analyseren van de huidige machineparken
 • Leveren van kopieermachines, multifunctionals, laserprinters en etikettenprinters van A-merken
  (om ons serviceniveau te waarborgen, leveren wij uitsluitend nieuwe apparatuur)
 • Afsluiten van een flexibele all-in serviceovereenkomst op nieuwe en bestaande apparatuur
 • Nieuwe apparatuur huren of aanschaffen, met of zonder all-in serviceovereenkomst
 • Inruilen van bestaande apparatuur
 • Beëindigen van huidige lopende huur- en onderhoudscontracten
 • Ad hoc reparaties en service op diverse merken printers en kopieermachines
 • Digitaliseren van documentstromen en archieven
 • Leveren en implementeren van slimme software-oplossingen om werkprocessen te verbeteren en de kosten te reduceren

 

 

Lees verder reageer als eerste

Any-iT naar Irrland!

Het jaarlijkse familie-uitje van Any-iT met alle collega’s, partners & kinderen was wederom een zeer geslaagde dag met prachtig weer. Vooral voor de kids was het erg leuk, die hebben zich uitstekend vermaakt. Uiteraard was er een goed verzorgde lunch & BBQ zodat we heerlijk verzorgd en met allemaal gesloopte kinderen huiswaarts konden gaan!

(meer…)

Lees verder reageer als eerste