Nieuwsoverzicht » Hosting

Aankondiging test stroomvoorziening Interconnect

Beste Klant,

In de nacht van 19 op 20 november tussen 01:00 uur en 06:00 uur zal onze datacenter leverancier Interconnect een continuïteits test uitvoeren. Deze test heeft als doel de betrouwbaarheid van de noodstroomvoorzieningen te testen om hiermee een betere continuïteit van het netwerk te waarborgen.

Tijdens deze zogeheten ‘Black Building Test’ wordt aan de zijde van de netstroomleverancier (Endinet) een stroomstoring gesimuleerd door de netstroom tijdelijk uit te schakelen. De noodstroomvoorzieningen nemen vervolgens de stroomlevering aan het datacenter over. Er is zodoende géén geplande onderbreking van de stroomvoorziening aan het datacenter. Deze test wordt uitgevoerd in een beheerste en goed voorbereide situatie met alle relevante leveranciers aanwezig.
Mocht u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 040-2907555 of door te mailen naar support@any-it.nl

Met vriendelijke groet,

Het Any-iT Support Team

Lees verder reageer als eerste

Aankondiging onderhoudswerkzaamheden netwerk datacenter Any-iT

Beste klant,

Vanwege werkzaamheden aan ons hoofd netwerk en verbindings-upgrades, zullen in de nacht van 28 op 29 oktober tussen 23:00 en 02:00 uur werkzaamheden uitgevoerd worden in ons datacenternetwerk. Hierdoor kunt u enkele malen kortstondig een wegvallende netwerk/internet verbinding ervaren. Deze werkzaamheden hebben impact op klanten met een VPS (server in ons datacenter), VPN verbindingen en internetverbindingen via Any-iT.

Daarnaast zal in de nacht van 20 op 21 oktober, van 01.00 uur tot 07.00 uur, onze datacenter leverancier Interconnect werkzaamheden uitvoeren aan hun apparatuur.

Het betreft hier een software upgrade van twee core-routers en een verbetering in de beveiliging van alle access-routers. Dit naar aanleiding van een recente verstoring op het netwerk (d.d. 26-09-2016).

Gedurende dit onderhoud ervaart u mogelijk enkele malen kortstondig hinder op uw verbinding of dienst van Any-iT.

Mocht u naar aanleiding van deze berichtgeving nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 040-2907555 of door te mailen naar support@any-it.nl.

Met vriendelijke groet,

Het Any-iT Support Team

Lees verder reageer als eerste

Webshops opgelet! Nu ook Magento hosting bij Any-iT!

Vanaf heden bieden wij u ook Magento hosting aan.
Deze open source oplossing is bij uitstek geschikt om webshop van klein tot groot in onder te kunnen brengen.
Als uw webshop groeit, heeft u al meteen een stabiele basis om verder uit te breiden.

Onze hosting hiervoor bestaat uit een Linux webserver i.c.m. met PHP, MySQL en Zend framework.
U kunt dit geheel in eigen beheer installeren, configureren, en indien u wenst kan Any-iT u hier in begeleiden.

Voor meer informatie over Magento hosting hebben wij een speciale pagina.

Lees verder