Nieuwsoverzicht » ICT & Netwerk

Any-iT introduceert nieuw Spamfilter

Spam

Beste klant,

Tegenwoordig is een dag werken zonder e-mail bijna ondenkbaar geworden. Op één dag gaat er heel wat emailverkeer op en neer door onze servers. Helaas zitten hier niet alleen nette en goed bedoelde e-mails tussen maar ook veel zogenoemde SPAM e-mails. Deze SPAM e-mails kunnen simpelweg reclame bevatten maar het is ook mogelijk dat deze bijvoorbeeld een gevaarlijke phising link of virus bevatten. Naast dat SPAM e-mail vervelend is kan het dus ook nog gevaarlijk zijn!

Any-iT is constant bezig om de e-mailbeveiliging voor u als klant te verbeteren en te updaten. De afgelopen tijd zijn wij druk bezig geweest met het zoeken naar een nieuwe Spamfilter oplossing. Wij hebben onlangs gekozen voor een nieuwe spamfilter oplossing en zijn bezig met de voorbereidingen om deze te implementeren. De nieuwe spamfilter zal Spamexperts worden.

De voordelen van dit nieuwe spamfilter naast een betere bescherming zijn, dat deze makkelijker beheerbaar is en eenvoudiger in gebruik voor u als klant.

Wij zullen u tijdig op de hoogte brengen wanneer wij uw e-mail om gaan zetten naar dit nieuwe verbeterde SPAM filter. Van deze handeling zult u geen hinder ondervinden. Gedetailleerde informatie, het tijdstip en tevens handleidingen voor het gebruik van deze nieuwe filter stemmen we binnenkort met u af.

Mocht u naar aanleiding van deze email vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@any-it.nl

Met vriendelijke groet

Team Any-iT

 

spam

Lees verder reageer als eerste

Geplande werkzaamheden datacenter Interconnect 18/19 augustus 01:00-07:00 uur

In de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 augustus, van 01.00u tot 07.00u, pleegt Interconnect in het datacenter onderhoud aan het netwerk, aan het firewall cluster, en aan het core netwerk.

Voor het onderhoud van het core netwerk betreft het hier een software update wijzigingen ter verbetering van het netwerk in Eindhoven. Tijdens dit onderhoud zal er een her-routering plaatsvinden, Zie bij “Betrokken Dienst” op welke diensten dit onderhoud impact heeft.

Voor het onderhoud aan het firewall cluster betreft het een software upgrade. Mogelijk zijn tijdens dit onderhoud de door ons  beheerde diensten achter de firewall tot 2x 10 minuten niet bereikbaar.

Betrokken diensten, o.a.:

  • Co-lo servers
  • Cloud hosting (VPS)
  • SAAS hosting
  • Hosted Exchange
  • Glasvezel internet verbindingen van Any-iT
  • Any-Drive
  • Online Backup
  • Managed firewall

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u vragen hier over hebben kunt u natuurlijk altijd een mail sturen naar support@any-it.nl en/of ons bellen.

Met vriendelijke groeten,

Any-iT SupportDesk

Lees verder reageer als eerste

Let op ransomware!

Wij informeren u graag verder over de steeds agressiever wordende variaties van ransomware.

Ransomware is als een “virus” wat zich op verschillende manieren op uw systeem kan installeren. Het virus gijzelt vervolgens uw gegevens. Tegen betaling mag u de gegevens terug kopen.
In de meeste gevallen betreft dit dat uw bestanden onleesbaar worden gemaakt, en u tegen betaling de sleutel (wellicht) kunt ontvangen om de bestanden weer leesbaar te maken.

(meer…)

Lees verder reageer als eerste