Over ons

Result driven IT solutions

Wij zijn een jonge gedreven organisatie welke ondernemingen, instanties en organisaties ondersteunt op ICT gebied. Het bedrijf is ontstaan in 2004 op initiatief van Eigenaar Niels Elfrink. In de afgelopen 10 jaar heeft het bedrijf zich geprofessionaliseerd en verbreed, zonder zijn persoonlijke karakter te verliezen. Laat u zich overtuigen door een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Nuenen of bij u op kantoor? Samen met ons team van consultants, engineers & ondersteunende medewerkers staan Any-iT klaar om u van dienst te zijn.

Gedeelde ambitie

Wij leveren alleen producten en diensten op het hoogste niveau. Wij gaan ervan uit dat uw klanten dit ook van u verwachten. Onze ambitie is dan ook ons volledig in dienst te stellen van uw bedrijf, organisatie of instantie. Of dat nu gaat over computers, storage, netwerk, telefonie of support 24/7, wij adviseren, richten in, onderhouden en leveren de dienst die bij u past. We nemen graag de tijd voor een plan van aanpak, programma van eisen of Visio-presentatie om u en uw achterban helder en duidelijk te overtuigen van onze gedeelde ambities.

Onze kernwaarden

Service

Het motto van Any-iT is dat er voor elk probleem altijd een oplossing is. Wij proberen de oplossing te bieden die het beste aansluit bij uw wensen, waarbij we ook rekening houden met de lange termijn. Hierbij staan persoonlijk contact en meedenken in ‘out of the box’ oplossingen centraal en dat allemaal in een beveiligde omgeving.

Hoge kwaliteit

Voor Any-iT geldt dat de producten, diensten en services alleen worden aangeboden met de hoogste ‘kwaliteitsgraad’ door hoog opgeleide en intern getrainde betrouwbare en deskundige medewerkers.

Flexibiliteit en snelheid van onze Services & Connections

Met onze 24uurs storingsdienst zijn we 365 dagen per jaar beschikbaar voor on- en offsite support. We verlenen diensten van één enkele systeembeheerder tot het volledig beheren en/of overnemen van uw ICT afdeling.

Ontwikkelingsgerichtheid

In onze branche gaat het erom om de juiste kennis te hebben, welke aan een hoge ontwikkelingssnelheid onderhevig is. Hierbij is het belangrijk om steeds vooruit te denken, u als opdrachtgever aan de hand te nemen en om verder te kijken dan morgen. Lange termijn samenwerkingsverbanden gebaseerd op vertrouwen, kwaliteit en realisme. Daarnaast staan we bij Any-iT open voor nieuwe initiatieven en mogelijkheden.

Betrouwbaarheid

Voor elke wens op ICT gebied zijn wij uw betrouwbare partner. Wij zullen altijd eerlijk en open advies geven voor de beste route naar de gewenste oplossing. Op elk niveau van dit traject kan Any-iT dienst verlenen. Indien gewenst kunnen we werken onder een zogenaamd ‘White Label’ voor de opdrachtgever. Met dit label staan we in dienst van de opdrachtgever en zullen we ook dat belang dienen. Daarbij zijn discretie en vertrouwen een groot goed, iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan.

Ontwikkeling

In de huidige economie van razendsnelle technologische ontwikkelingen en veranderingen is het van groot belang om een partner te hebben welke volledig op de hoogte is van alle relevante factoren in deze. Wij zullen alles in het werk stellen voor uw casus deze relevante factoren in beeld te hebben, houden en te voorspellen. Op deze wijze kunnen we anticiperen op kansen en/of bedreigingen. Maar we kunnen ook meedenken buiten de geëffende bekende paden. We staan open voor initiatieven in deze en denken mee “out of the box”.

Betrouwbare partner

Any-iT staat voor langdurige relaties met zijn klanten. Blijvend investeren hierin, maar ook in opleidingstrajecten van onze medewerkers maken ons tot een zeer betrouwbare partner binnen de branche. Wij hebben een no-nonsense filosofie welke gebaseerd is op vertrouwen en wederzijds respect. Uw kennis is onze zorg en we gaan hier zeer discreet mee om. Als geen ander weten onze medewerkers hoe belangrijk uw systematiek is. Onze werkwijze is gebaseerd op deskundigheid en permanente beschikbaarheid van ondersteuning. Desnoods 24/7.

Benieuwd naar onze mensen? Kijk dan bij de mensen achter Any-iT.