Nieuwsoverzicht

Pre-Sales consultant

Ben jij ook altijd DAAR waar ze je nodig hebben EN weet jij op sublieme wijze de verbinding te leggen tussen sales en techniek? Zie jij ook vaker de binnenspiegel van je auto dan die van je badkamer? Wil jij graag het verschil maken binnen je team EN voor de klant? Solliciteer dan vandaag nog!

JIJ BENT EEN KEI IN bruggen bouwen. Jazeker! Jij snapt namelijk waarom jouw technische kennis nodig is om de deal met de klant te bezegelen. Want door jouw ondersteuning en kennis werken wij goede business cases, offertes en aanbestedingen uit. Je bent de technische check voor je commerciële collega en samen zorgen jullie ervoor dat de klant de juiste aanbieding ontvangt. Je communiceert gemakkelijk en bent graag eerste aanspreekpunt voor diverse toeleveranciers op het gebied van soft- en hardware.

JIJ HEBT PASSIE VOOR het loepzuiver aanvoelen van de wensen van de klant en kunt dat goed verwerken in een pasklare oplossing, samen met je teamgenoten. Jij identificeert, adviseert, definieert en werkt technische oplossingen voor de klant uit.

JE BENT DEELBAAR en laat graag andere mensen meegenieten van jouw kennis en kunde. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant en maak je gebruik van het specialisme dat je beheerst.

Uiteraard doe je dat in een fijne leaseauto en krijg je alle vrijheid om zelfstandig en verantwoord je werk te doen.
Want ja, jij bent die collega die heel goed hoort wat de klant nodig heeft en die de accountmanager verder weet te helpen in het maken van het juiste voorstel.

KENNIS? Vinden wij heel belangrijk maar nog belangrijker is dat je jezelf ziet als vraagbaak en specialist op jouw kennisgebieden zoals bijvoorbeeld Servers, Endpoint Virtualisation, Networking, Storage, Databases, Telecom en Security. Heb jij het iedere dag nodig om onderdeel te zijn van een continue innovatie- en groeislag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

CERTIFICERING? Een absolute must, daarmee tonen wij aan dat we ons welverdiend expert mogen noemen voor datgene waarvoor onze klanten ons nodig hebben. Zo heb jij minimaal kennis, ervaring en certificering van één of meerdere technologieën als: Active Directory, SCCM, SCOM, App-V, Office365, Exchange, SharePoint, VDI, VMware, Hyper-V, NetApp, HP, EMC, Cisco, Fortinet, Awingu, Quest.

EXTRA PUNTEN KRIJG JE VOOR presentatie skills. Ben je goed met woorden in het Nederlands en het Engels? Mooi, want dat hebben we nodig om duidelijk advies uit te brengen aan onze klanten met een duidelijke presentatie en uitleg als leidraad. Daarnaast kun je je skills prima inzetten bij interne rapportages, documentatie en organisatie. Leef je voor nieuwe technieken en ontwikkeling? Perfect!

We bieden dagelijks nieuwe uitdagingen het hoofd en moeten daarom optimaal voorbereid zijn. Je krijgt dus alle kansen om nieuwe ontwikkelingen in het vak te leren en certificaten te halen.

SAMEN MAKEN WE HET VERSCHIL tussen het leveren van ICT support en het van A tot Z ontzorgen van onze klanten op ICT-gebied, het verschil tussen een vriendelijk maar routineus helpdesktelefoontje en dé oplossing voor dat ene complexe vraagstuk waar de klant al maanden naar zoekt. Daarom zijn wij samen proactief, flexibel, accuraat, analytisch, en hebben we geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarom verdienen onze collega’s marktconform, hebben wij genoeg vakantiedagen om rust te nemen, mogen we vrijuit leren en zijn we behulpzaam en vriendelijk! En omdat de boog niet altijd gespannen kan zijn borrelen wij ook op vrijdag … dat maakt ons leven een stukje gezelliger en dat merkt de klant ook!

READY? Stuur jouw cv en motivatie naar pedar @ any-it.nl zodat we snel met elkaar in gesprek kunnen
komen.