Referenties

Brainport Eindhoven

Rondom de bloeiende kennis- en maakindustrie ontstaat een steeds groter en fijnmaziger raamwerk van binnen- en buitenlandse toeleveranciers en dienstverleners. De hele keten is vertegenwoordigd: van fundamentele research tot marketing. Een topklimaat voor de typische Brainport-ondernemer met een ‘kennis-kunde-kassa’-mentaliteit. Belangrijker nog: een klimaat dat uitnodigt tot open innovatie. Alle soorten specialismen zijn binnen handbereik. Concurrenten kijken naar elkaar en delen ideeën in de onderzoeksfase van hun productontwikkeling. Een belangrijk onderdeel van dit ecosysteem is een gezonde arbeidsmarkt. Daarom investeert Brainport in onderwijs op maat en het aantrekken van internationale kenniswerkers.

(meer…)

Lees verder

NLDC

NLDC is de nieuwe naam voor de colocation dienstverlening van KPN. Zoals eerder bekendgemaakt, gaan zes datacenters die specifiek colocation-diensten aanbieden, verder in deze nieuwe onderneming. Daarmee heeft NLDC (www.nl-dc.com) een eigen identiteit gekregen binnen het KPN-concern, waardoor nog beter kan worden ingespeeld op de groeikansen in de markt voor colocation, waarbij ‘carrier en cloud neutraal’ voor klanten belangrijke beslissingscriteria zijn.

NLDC positioneert zich nadrukkelijk als een Nederlands datacenter bedrijf dat wil uitgroeien tot de beste datacenter leverancier in colocation. Dat wil NLDC bereiken door klanten te bedienen met gebruiksvriendelijke procedures voor een prettige, betrouwbare en bovenal veilige klantbeleving. NLDC richt zich daarnaast in toenemende mate op cloud-spelers die vanuit Nederland steeds meer diensten in Europa willen aanbieden.

(meer…)

Lees verder

Nederland ICT

Nederland ICT is de branchevereniging van ruim 550 ICT-bedrijven in Nederland, waarvan 80% tot het Midden- en Kleinbedrijf behoort. Ook de grootste ICT-bedrijven van Nederland zijn lid. Nederland ICT vertegenwoordigt een sector met een omzet van €30 miljard, die werk biedt aan een kwart miljoen mensen en bijdraagt aan 70% van alle innovaties.

(meer…)

Lees verder

De Gruyter Fabriek / NV BIM

Op deze unieke locatie heeft Any-iT samen met haar partners Interconnect en BIM een unieke samenwerking: Any-iT levert, beheert en monitort in De Gruyter Fabriek alle internetverbindingen van alle bedrijven die aangesloten zijn op het netwerk van BIM. De gehele uitvoering van deze dienstverlening, inclusief administratieve verwerking, gebeurt vanuit het Any-iT Service Point.

Alle verbindingen die worden aangelegd en opgeleverd bieden garanties van upload- en download-tijden tot redudantie en belastingniveaus.
Van eenvoudige enkelvoudige lijnen tot zeer complexe multi-kanaals verbindingen in vele gradaties van “zwaarte”, allen levert Any-iT op en sluit alles volledig bij de klanten aan.

(meer…)

Lees verder

Interconnect

Interconnect is ISO 9001, 27001 en 14001 gecertificeerd.
Daarmee laat Interconnect zien te voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement, informatiebeveiliging en milleumanagement.
Naast deze benodige certificieringen komt Interconnect met iets nieuws.
Een continuïteitsgarantie die de dienstverlening van Interconnect waarborgt, door middel van een Trusted Third Party.
Voor Any-iT was deze continuïteit een “must”, zo kan de dienstverlening aan u immers onder alle omstandigheden gewaarborgd worden.

(meer…)

Lees verder

Podotherapie van Gellecom

We kunnen zeggen dat onze ICT omgeving goed op orde is, veilig, snel en betrouwbaar.
Wij ervaren Any-iT als een zeer waardevolle parnter die onze ambities ondersteunt met de juiste producten en diensten.

(meer…)

Lees verder

Re. Entry

Niels en zijn bedrijf Any-iT hebben de afgelopen jaren prima dienstverlening verzorgd op het terrein van automatisering en telefonie voor Re. Entry en FIT Return. De diensten die Any-iT aanbiedt worden met veel zorg geleverd, op klantvriendelijke wijze. (meer…)

Lees verder

van Puijenbroek Textiel

Any-IT is een partner die altijd bereikbaar is, betrouwbaar en ze weten waar ze het over hebben.
Van Puijenbroek Textiel doet al jaren tot volle tevredenheid met Niels/ Any-iT zaken en we hopen deze relatie nog lang tot stand te kunnen houden!

(meer…)

Lees verder

Bobo’s Eyewear

Het afgelopen half jaar hebben wij diverse projecten mogen uitvoeren samen met Any-iT. Het is een waar genot om met een dergelijk bedrijf zaken te mogen doen. Altijd “to the point” met het gewenste doel als resultaat. Alle kennis welke nodig is, is in de breedte aanwezig. Bedankt Niels en overige Any-IT’ers!

(meer…)

Lees verder

ICT Project Support

Toegewijd, met kennis van zaken, snel en wat net zo belangrijk is, met kwaliteit. Zo maar enkele woorden die ANY-IT en zeker Niels beschrijven.
Afspraak is afspraak en als het nodig is dan komt de onderste steen boven om de afspraak na te komen. Dat was 8 jaar geleden zo toen Niels een collega was en dat is nu nog steeds zo met zijn eigen bedrijf.

(meer…)

Lees verder