Nieuwsoverzicht

System Engineer

(zoekt uitdaging, team en mooie projecten)

Als system engineer werk je aan de (hybride) systemen van onze klanten en onze eigen Cloud omgeving. wij zorgen ervoor dat de systeem omgevingen, veelal Cloud gebaseerd,  ontworpen, onderhouden en gemonitord worden om zo onze sublieme service te leveren. Je werkt met moderne apparatuur in een ècht team. Je bent niet alleen bezig met brandjes blussen en beheer maar ook met design, product development, projecten, problem solving. En uiteraard met proactief verbeteringen doorvoeren

Dit ga je doen:

 

  • Door je kennis ben je in staat om goede adviezen te geven;
  • Je bouwt met je team(nieuwe) systeem omgevingen;
  • Je houdt de systemen consistent en up to date;
  • Je bereidt systeem upgrades en changes voor en voert ze (mede) uit;
  • Je monitort en verbetert de performance;
  • Je voert wijzigingen door om tot een efficiëntere werkwijze te komen.

 

Het team

 

Werken bij Any-iT is aan de voorkant van de techniek, we gebruiken de nieuwste (cloud) technologieën en apparatuur. Dus veel kennisuitwisseling met collega’s en leveranciers. Constant jezelf verbeteren en daarmee de teamprestaties. Korte heldere lijnen. Teams met een grote mate aan eigen verantwoordelijkheid

 

Zo zien wij jou:

 

Natuurlijk verwachten wij dat je ontzettend goed bent in wat je doet. Je LinkedIn profiel barst van toepasselijke kreten als: geen 9-5 mentaliteit, hands-on, teamspeler, communicatief en klantgericht. Je hebt de nodige kennis/certificaten van Microsoft, zowel desktop als servers, minimaal op het niveau van MCITP Enterprise Administrator /MCSE (2008 en hoger). Uiteraard ben je bekend (liefst gecertificeerd) met VMware, etc. Maar net zo belangrijk: past onze cultuur? Afspraak is afspraak, toewijding en drive om je doel te bereiken.

En dit is ook belangrijk:

Een relevante opleiding/kennisniveau HBO met een aantal jaren ervaring met server- en werkplek beheer. Gedreven, neemt verantwoordelijkheid. Je bent coöperatief en proactief met analytische vaardigheden. Wat wij heel belangrijk vinden is dat we het samen met zijn allen doen. Dus neem en krijg je verantwoordelijkheid.

En zo groeien we samen verder.

 

Wij vinden kennisontwikkeling en -uitwisseling een van de pijlers van onze organisatie. En met gedreven en ambitieuze collega’s leggen we de lat steeds hoger. Je vind alle ruimte om initiatieven te ontplooien om zo samen te groeien. Met een persoonlijk groei programma. Daar worden jij en wij beter van.

Meer informatie of solliciteren?

Stuur uw cv voorzien van motivatie naar Pedar van Bragt: pedar @ any-it.nl