Mobiele telefonie

Zakelijk mobiel abonnement – samenwerking met KPN

Wat betreft zakelijk mobiel en het daarbij behorende abonnement werken we bij Any-iT samen met KPN. Voor ons is dit de meest betrouwbare partner wat betreft zakelijke mobiele telefonie. Wij hebben ervoor gekozen om uitsluitend mobiele abonnementen met onbeperkt bellen aan te bieden, waardoor de kosten voor u helder en duidelijk te voorspellen zijn.

Bij Any-iT werken we op het gebied van zakelijk mobiel en het daarbij behorende abonnement samen met de betrouwbare diensten van KPN.

Mobiel Onbeperkt is één abonnement voor zowel bellen en sms-en als mobiel e-mailen en internetten. Met dit zakelijk mobiel abonnement kunt u onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers. Mobiel Onbeperkt is te koppelen met Hosted Voice (VoIP),  middels onze VAMO vast over mobiel dienst, zodat u voor uw klanten en leveranciers altijd bereikbaar bent op één telefoonnummer.

Onze Mobiel Onbeperkt abonnementen

Onderstaand treft u een overzicht aan van onze zakelijke Mobiel Onbeperkt abonnementen:

Basis abonnement Data Bellen + SMS
Mobiel Onbeperkt Onbeperkt
Mobiel Onbeperkt 50 50 MB Onbeperkt
Mobiel Onbeperkt 500 500 MB Onbeperkt
Mobiel Onbeperkt 3000 3000 MB Onbeperkt
Mobiel Onbeperkt 8000 8000 MB Onbeperkt

Alle Mobiel Onbeperkt abonnementen zijn uitsluitend verkrijgbaar met een contracttermijn van 1 jaar.

Welk zakelijk mobiel abonnement past het beste bij u?

Mobiel Onbeperkt

Dit abonnement is ideaal voor gebruikers die vooral bellen en sms’en en niet of zelden gebruik maken van het mobiele internet en e-mail. U kunt onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers vanuit Nederland. Mobiel internet en e-mail kunt u per MB gebruiken.

Mobiel Onbeperkt 50

Dit zakelijk mobiel abonnement is voornamelijk geschikt wanneer u belt , sms’t en af en toe op het internet iets wilt opzoeken. U heeft dan onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers vanuit Nederland en 50 MB per maand om te internetten.

Mobiel Onbeperkt 500

Voor de gemiddelde internetgebruiker is dit zakelijk mobiel abonnement geschikt. Met 500 MB per maand heeft u alles wat nodig is om onbezorgd te kunnen internetten. Uiteraard kunt u met dit abonnement vanuit Nederland ook onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers.

Mobiel Onbeperkt 3000

Voor de intensieve gebruiker is er Mobiel Onbeperkt 3000. Met 3000 MB per maand kunt u intensief gebruik maken van het internet op uw mobiel. Ook bij deze variant is onbeperkt bellen en sms’en naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers inbegrepen.

Mobiel Onbeperkt 8000

Dit zakelijk mobiel abonnement is geschikt voor de echte grootverbruiker. Met maar liefst 8000 MB per maand kunt u langdurig internet en e-mail gebruiken. Daarnaast kan ook onbeperkt worden gebeld en ge-sms’t naar alle Nederlandse vaste en mobiele nummers.

 

Breng ook uw mobiele telefonie onder bij Any-iT, vandaag nog!